ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

H εταιρεία Γ.ΣΑΪΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε ιδρύθηκε το 2006.

Οι πρώτες κατηγορίες προϊόντων ήταν οι συλλεκτικές κινηματογραφικές φιγούρες και οι θήκες κινητών τηλεφώνων, προϊόντα τα οποία ήταν πολύ πρωτοποριακά για την εποχή τους. Οι πελάτες μας τα αγκάλιασαν διότι πέραν της εξαιρετικής ποιότητας είχαν και πολύ υψηλές πωλήσεις.

Με την πάροδο των χρόνων η εταιρεία έκλεισε νέες αποκλειστικές συνεργασίες και ανέπτυξε την γκάμα των προϊόντων της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη διεύρυνση του πελατολογίου μας.

Πλέον η εταιρεία μας έχει μακροχρόνιες συνεργασίες, τόσο με βιβλιοπωλεία, όσο και με καταστήματα ειδών Δώρου, Παιχνιδιού, Τύπου και Βρεφικών, Ηλεκτρονικών και Τουριστικών ειδών. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με Μουσεία σε όλη την Ελλάδα.Τέλος, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει συνεργασίες τόσο με Βαλκανικές Χώρες όσο και με Χώρες της Β. Αφρικής καθώς και της Κύπρου.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο τμήμα πωλήσεων και είναι εφοδιασμένη με εξοπλισμό για ηλεκτρονική παραγγελιοληψία. Στόχος του τμήματος πωλήσεων είναι να ενημερώνει και να συμβουλεύει όλους τους συνεργάτες μας.

Οι συνεργάτες μας μπορούν να δουν τις συλλογές των προϊόντων μας στο μόνιμο Εκθεσιακό μας χώρο στο Κορωπί. Επίσης , η εταιρεία λαμβάνει μέρος ετησίως σε τρεις Εκθέσεις Δώρου, Παιχνιδιών και Βιβλιοχαρτοπωλειακών ειδών.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Αποκλειστικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας προϊόντα ποιοτικά, με σεβασμό στο περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα και εμπορικά, καθώς και να τους συμβουλεύουμε να επιλέγουν τα σωστά προϊόντα που θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Άλλωστε διαθέτουμε γρήγορο Service  για όποια ανάγκη χρειαστεί αφού τόσο το τμήμα πωλήσεων όσο και το back office είναι αρκετά έμπειρο.